Lastenkulttuuritoimijat

Kaikki

DSC_0701.JPG

Åbolands naturskola är en ambulerande naturskola som erbjuder åldersanpassat program för daghem och skolor i deras närmiljö året om. Naturskolan kan också använda sig av särskilda uteklassrum i skärgårdsnaturen. Naturskolan ger barnen och eleverna naturupplevelser samtidigt som barn och unga blir bekanta med sin närmiljö och skärgården.

+358 45 2700314

abolandsnaturskola(at)naturochmiljo.fi

Kimitoön - Salo

Åbolands naturskola

Screen Shot 2017-07-13 at 23.51.56.jpg

4H on harrastus, jossa omat unelmat ja kiinnostuksen kohteet yhdistyvät työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen. Alakouluikäisten 4H-kerhoissa omaksutaan käytännön taitoja ja tietoja koulutettujen ohjaajien tuella. Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tarjolla on kursseja ja koulutuksia sekä mahdollisuus työllistyä erilaisiin työtehtäviin 4H:n toimiessa työnantajana tai harjoitella yrittäjänä toimimista omaa 4H-yritystä pyörittämällä.

janina.makinen(at)4h.fi

044 777 8535

Salo

Salon 4H-yhdistys Ry

vaikuttaminen-tilkkutäkki.jpg

Aurinkoinen tulevaisuus edistää lasten kanssa kestävää kehitystä, jossa opitaan havainnoimaan ja huomioimaan myös muut luonnon olennot, niiden pesät, kasvualustat ja yhteisöt. Toimimme yhdessä ihmetellen ja leikkien, monimuotoista elämää vaalien ja yhteisiä ympäristöjä rakentaen. Niin kirjastot, vastaanottokeskukset ja nuorisotalot kuin myös puistot, metsät ja puutarhat ovat Aurinkoisen työn leikkikenttiä. Yhdistyksessä toimii taiteilijoita, tieteilijöitä, puutarhureita ja käsityöläisiä.

tuulanikulainen(at)gmail.com

Kimitoön - Salo

Aurinkoinen tulevaisuus