Vaikuttaminen

Salon 4H-yhdistys Ry

Salo

4H on harrastus, jossa omat unelmat ja kiinnostuksen kohteet yhdistyvät työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen. Alakouluikäisten 4H-kerhoissa omaksutaan käytännön taitoja ja tietoja koulutettujen ohjaajien tuella. Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tarjolla on kursseja ja koulutuksia sekä mahdollisuus työllistyä erilaisiin työtehtäviin 4H:n toimiessa työnantajana tai harjoitella yrittäjänä toimimista omaa 4H-yritystä pyörittämällä.

janina.makinen(at)4h.fi

044 777 8535

Please reload

Åbolands naturskola

Kimitoön och Salo

Åbolands naturskola är en ambulerande naturskola som erbjuder åldersanpassat
program för daghem och skolor i deras närmiljö året om. Naturskolan kan också
använda sig av särskilda uteklassrum i skärgårdsnaturen. Naturskolan ger barnen och eleverna naturupplevelser samtidigt som barn och unga blir bekanta med sin närmiljö och skärgården.

+358 45 2700314

abolandsnaturskola(at)naturochmiljo.fi

Please reload

Aurinkoinen tulevaisuus

Kemiönsaari ja Salo

Aurinkoinen tulevaisuus toteuttaa haaveita. Yhdistys edistää yhteistyötä kunnan ja kolmannen sektorin välillä rakentamalla verkostoja ja kutsumalla kokoon innokasta väkeä. Aurinkoisen ”silmälaseilla” voimavaroja ja aarteita nähdään kaikkialla. Yhteistä maailmaa rakennetaan tasa-arvoisemmaksi talkoilla ja rakkaudella, pienenkin ponnistus huomioidaan ja sitä arvostetaan: hiekkalapiolla siirretään vuoria, kun lapioitsijoita on monta ja korillinen eväitä matkassa. Lastenkulttuuriin sisältyy koko elämän kaari. Viherpiiperrys kannattaa aina!

tuulanikulainen(at)gmail.com

Please reload