Teatteri ja nukketeatteri

Bruksteatern

Dalsbruk

Bruksteatern rf:s barngrupp har satt upp pjäser allt sedan år 2003.
Det nya pjäsåret inleds när skolorna börjar i augusti
och premiär är det vanligen i mars följande år. Hemmascen är Folkets
Hus i Dalsbruk. Alla barn i skolåldern är välkomna med.

hans.ginlund(at)sagalund.fi

Nurinpäin Kollektiivi

Kemiönsaari - Salo

Nurinpäin Kollektiivi on vapaa ryhmä, joka koostuu salonseutulaisista eri taiteenalojen ammattilaisista. Työryhmä toteuttaa esityksiä ja erilaisia taidehankkeita ja sen yhtenä keskeisenä tavoitteena on laajentaa ja kehittää leikki-ikäisille suunnattua teatteritarjontaa sekä sukupolvien välistä kohtaamista.

pauliina.vesslin(at)gmail.com

Puutaivaan Tikut - näytelmäkerho

Vaskio

Näytelmäkerho alkaa syksyllä koulujen alkaessa. Syyskauden harjoitukset keskittyvät erilaisiin teatteriharjoitteisiin, ryhmäytymiseen sekä muihin seuraavan vuoden näytelmää tukeviin harjoitteisiin. Loppuvuodesta aloitetaan varsinainen näytelmäharjoittelu. Harjoituksia on syksyllä kerran viikossa, mutta keväällä ennen ensi-iltaa harjoituksia voi olla montakin kertaa viikossa. Esitykset ajoittuvat maalis-huhtikuulle. Harrastus vaatii siis sitoutumista paitsi lapsilta ja nuorilta, myös vanhemmilta, joiden talkooapu mahdollistaa teatterin tasokkaan toiminnan.

 

Kerhotoiminnan puitteissa on syntynyt monta ensi-iltaa, kanta-esityksiä sekä erilaisia lyhytkursseja teatterin tekemisen eri osa-alueilla. Lisäksi on tehty Susi-Iita kuunnelma, pidetty iltamat, vierailtu Virossa ja Riihimäellä ja kierretty sketsien kanssa tilaisuuksissa.

+358 50 5180058

puutaivas(at)hotmail.fi

Salon seurakunnan varhaiskasvatus

Salo

Avointa seurakunnan varhaiskasvatuspalvelua perheille ja eri yhteistyömuodoille.

johanna.rytkonen(at)evl.fi

044 7745334

Salon kansalaisopisto

Salo

Salon kansalaisopisto on toteuttanut Teatteritaiteen perusopetusta 15 vuotta yhteistyössä Salon Teatterin kanssa. Opetusta on tarjolla opiston omalla Pikkuteatterilla sekä Salon Teatterilla 7-19 –vuotiaille erilaisissa ikäryhmissä. Teatteri-ilmaisu tarjoaa mahdollisuuden iloita leikistä, onnistumisista ja kuulumisesta yhteisöön. Tatetrissa on mahdollista saada kokemuksia taiteellisista prosesseista ja omasta panoksesta niiden kulkuun. Opetuksen tavoitteena on ohjata oppilasta keskittyneeseen, määrätietoiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä rakentavaan toimintaan yksilönä ja ryhmän jäsenenä. Opetuksessa korostuu taiteidenvälisyys. Lukukaudet huipentuvat huolella valmistettuihin esityksiin ja keväiseen Estradi on meidän –festivaaliin.

Please reload

MLL Salon yhdistys Ry

Salo

Suunnittelemme ja toteutamme lapsiperheille monipuolisesti ohjelmaa mm. erilaisia tapahtumia, kerhoja, Perhekahvilaa, Isä-lapsi-kerhoa, ja vanhempi-lapsi-sählyjä. Toimimme lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden avuksi.

mllsalonyhdistys(at)gmail.com

Puutaivaan Tikut

Vaskio

Vaskiolla vuodesta 2003 toiminut Teatteriyhdistys Puutaivas ry.:n lasten –ja nuortenteatteri.

Tikkujen näyttämöllä on vuosien mittaan syntynyt lukuisia onnistumisen elämyksiä, jotka ovat tuoneet iloa myös katsomoon.

+358 50 518 0058

puutaivas(at)hotmail.fi

Sagalundin lastenkulttuurikeskus

Kemiönsaari - Salo

Sagalundin lastenkulttuurikeskus tarjoaa monipuolista kulttuuri-, ympäristö- ja draamakasvatusta.  Perusajatuksemme on, että asioita oppii parhaiten tekemällä itse: työpajoissa kokeillaan erilaisia tekniikoita ja kasvimaatoiminnassa  puutarha-ammattilaiset opettavat lapsia kasvattamaan vihanneksia itse. Aikamatkoilla kurkataan menneisiin aikoihin jännittävää rekvisiittaa käyttäen.

info(at)sagalund.fi

02-421738

Salon taidemuseo veturitalli

Salo

Vaihtuvaa näyttelytoimintaa ympäri vuoden vaihtelevista aiheista (mm. veistos-, maalaus-, valokuva-, videotaidetta). Salon kaupungin kokoelmien hoito ja teosten sijoittaminen eri puolille kaupunkia eri osastoihin (myös mm. kouluihin ja päiväkoteihin). Taidemuseossa järjestetään myös lukuisia tapahtumia, konsertteja ja luentotilaisuuksia vuosittain.

veturitalli(at)salo.fi

02-7784888

Please reload

Kirakan Kesäteatteriyhdistys ry

Salo - Perniö - Särkisalo

Kirakan kesäteatteri on toiminut vuodesta 1987 Perniön seudulla ja tehnyt monipuolista teatteria kotimaisista klassikoista ulkomaisiin farsseihin, ja tänä vuonna toiminta laajentuu lastenteatteriin, kun lavalle ison lapsinäyttelijäkatraan kanssa hyppää Vaahteramäen Eemeli. Tarjolla livemusiikkia ja väliaikaohjelmaa lapsille Kirakan kauniissa perinnemaisemissa, Kirakantie 240, 25610 Ylönkylä.

kirakankesateatteri(at)gmail.com

045-1213900

Nukketeatteri Taikasauva - Nuketteri

Salo

Pyrimme tuomaan lapsille kulttuurikokemuksia nukketeatterin, askartelun ja muun itse tekemisen sekä kokemisen kautta:  Nukketeatteriesityksiä, teatterinuken rakennuskursseja, näyttelyjä,  taidemaalausryhmiä, luonnonihmeiden tutkimista sekä vuodenaikojen mukaisia teematapahtumia Kulttuuritalo Levolassa Perniössä, Salossa.

nuketteri(at)gmail.com

040 - 548 3217

Teatteri Puutaivas, kesäteatteri

Vaskio

Laadukasta ja viihdyttävää kesäteatteria harrastajien voimin kesä-elokuussa koko perheelle jo yli 20 vuotta. Kesäteatteri toimii urheilukentän vieressä Vaskion Perinnemäellä osoitteessa Kavalontie 68, 25260 VASKIO. Katsomoon mahtuu n. 150 henkilöä. Katettu pääkatsomo!

+358 50 518 0058

puutaivas(at)hotmail.fi

Saija-Reetta Kotirinta

Salo

Olen Saija-Reetta Kotirinta, freelancer-näyttelijä ja laulaja-lauluntekijä. Työskentelen Salon Kansalaisopistossa Teatteritaiteen perusopetuksen opettajana. Opiskelen kulttuurituottajaksi Turussa Humanistisessa ammattikorkeakoulussa.

saijareetta(at)gmail.com

040-7584857

Salon teatteri Ry

Salo

Salon teatterikerho ry aloitti toimintansa vuonna 1961. Siitä aina tähän päivään saakka Salon teatteri on vakiinnuttanut asemansa Salon seudulla ja tuottanut vuosien varrella monia menestysnäytelmiä.
Päämääränä teatterillamme on tehdä mahdollisimman hyvää teatteria ja tarjota mieleenpainuvia kokemuksia.

toimisto(at)salonteatteri.com

044 031 6055

Please reload