Tanssi

Marianne Petters

Kemiönsaari - Salo

Modernin ja luovan tanssin työpajoja lapsille ja nuorille
päiväkodeissa ja kouluissa. Tanssitaiteen laajan oppimäärän mukaista
perusopetusta Musiikkiopisto Arkipelagissa.
Monitaideprojekteja alueen muiden toimijoiden kanssa.

marianne.petters(at)gmail.com

040 7307433

Nurinpäin Kollektiivi

Kemiönsaari - Salo

Nurinpäin Kollektiivi on vapaa ryhmä, joka koostuu salonseutulaisista eri taiteenalojen ammattilaisista. Työryhmä toteuttaa esityksiä ja erilaisia taidehankkeita ja sen yhtenä keskeisenä tavoitteena on laajentaa ja kehittää lapsille ja nuorille suunnattua teatteritarjontaa sekä sukupolvien välistä kohtaamista.

pauliina.vesslin(at)gmail.com

Please reload

MLL Salon yhdistys Ry

Salo

Suunnittelemme ja toteutamme lapsiperheille monipuolisesti ohjelmaa mm. erilaisia tapahtumia, kerhoja, Perhekahvilaa, Isä-lapsi-kerhoa, ja vanhempi-lapsi-sählyjä. Toimimme lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden avuksi.

mllsalonyhdistys(at)gmail.com

Salon kansalaisopisto

Salo

Salon kansalaisopisto tarjoaa lapsille ja nuorille erilaisia tanssikursseja. Lastentanssi -kurssit voi aloittaa 3-vuotiaana. Isommille lapsille ja nuorille on suunnattu baletti-, hiphop-, jazz-, showtanssi ja nykytanssikursseja. Lukukaudet huipentuvat upeisiin tanssinäytöksiin, jotka ovat vuodesta toiseen loppuunmyytyjä.

Please reload

Musiikkiopisto Arkipelag

Kemiönsaari

Musiikkiopisto Arkipelag on kulttuuri- ja opetusministeriön ja opetushallituksen alainen musiikkioppilaitos. Toimintaa on musiikkileikkikoulusta ja lastentanssista lähtien aina aikuisopetukseen saakka. Opetusta annetaan kaikissa akustisissa ja sähköisissä soittimissa. Arkipelagissa voi suorittaa kaikkia Suomen musiikkioppilaitosten liiton kurssitutkintoja. Peruskurssien suorittaminen johtaa perusasteen todistukseen ja musiikkiopistokurssien suorittaminen oikeuttaa puolestaan musiikkiopiston päättötodistuksen saamiseen.

rektor(at)arkipelagmusik.fi

02-4585803

Please reload