Lastenkulttuuritoimijat

Kaikki

DSC_0701.JPG

Åbolands naturskola är en ambulerande naturskola som erbjuder åldersanpassat program för daghem och skolor i deras närmiljö året om. Naturskolan kan också använda sig av särskilda uteklassrum i skärgårdsnaturen. Naturskolan ger barnen och eleverna naturupplevelser samtidigt som barn och unga blir bekanta med sin närmiljö och skärgården.

+358 45 2700314

abolandsnaturskola(at)naturochmiljo.fi

Kimitoön - Salo

Åbolands naturskola

puisto.jpg

Salon kaupungin ylläpitämien leikkipaikkojen lukumäärä on 95.

Yleisten alueiden ylläpidon ja kehittämisen viheraluetiimi vastaa puistojen, leikkipaikkojen ja muiden viheralueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Salo

Leikkipaikat ja puistot

luonnonsuojeluyhdistys2.jpg

Salon seudun luonnonsuojeluyhdistys edistää toiminnallaan kaikenikäisten salolaisten kiinnostusta luontoon, luontoharrastukseen ja ympäristönsuojeluun. Yhdistys järjestää esimerkiksi erilaisia luontoretkiä, tapahtumia, näyttelyitä, tilaisuuksia ja koulutuksia.

salonluonto(at)gmail.com

Salo

Salon seudun luonnonsuojeluyhdistys Ry

IMG_20170804_193708.jpg

4H on harrastus, jossa omat unelmat ja kiinnostuksen kohteet yhdistyvät työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen. Alakouluikäisten 4H-kerhoissa omaksutaan käytännön taitoja ja tietoja koulutettujen ohjaajien tuella. Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tarjolla on kursseja ja koulutuksia sekä mahdollisuus työllistyä erilaisiin työtehtäviin 4H:n toimiessa työnantajana tai harjoitella yrittäjänä toimimista omaa 4H-yritystä pyörittämällä.

janina.makinen(at)4h.fi

044 777 8535

Salo

Salon 4H-yhdistys Ry

IMG_0973.JPG

Aurinkoinen tulevaisuus edistää lasten kanssa kestävää kehitystä, jossa opitaan havainnoimaan ja huomioimaan myös muut luonnon olennot, niiden pesät, kasvualustat ja yhteisöt. Toimimme yhdessä ihmetellen ja leikkien, monimuotoista elämää vaalien ja yhteisiä ympäristöjä rakentaen. Niin kirjastot, vastaanottokeskukset ja nuorisotalot kuin myös puistot, metsät ja puutarhat ovat Aurinkoisen työn leikkikenttiä. Yhdistyksessä toimii taiteilijoita, tieteilijöitä, puutarhureita ja käsityöläisiä.

tuulanikulainen(at)gmail.com

Kimitoön - Salo

Aurinkoinen tulevaisuus

sagalund.jpg

Sagalundin lastenkulttuurikeskus tarjoaa monipuolista kulttuuri-, ympäristö- ja draamakasvatusta.  Perusajatuksemme on, että asioita oppii parhaiten tekemällä itse: työpajoissa kokeillaan erilaisia tekniikoita ja kasvimaatoiminnassa  puutarha-ammattilaiset opettavat lapsia kasvattamaan vihanneksia itse. Aikamatkoilla kurkataan menneisiin aikoihin jännittävää rekvisiittaa käyttäen.

info(at)sagalund.fi

02-421738

Kimitoön - Salo

Sagalundin lastenkulttuurikeskus

veturitalli1.jpg

Vaihtuvaa näyttelytoimintaa ympäri vuoden vaihtelevista aiheista (mm. veistos-, maalaus-, valokuva-, videotaidetta). Salon kaupungin kokoelmien hoito ja teosten sijoittaminen eri puolille kaupunkia eri osastoihin (myös mm. kouluihin ja päiväkoteihin). Taidemuseossa järjestetään myös lukuisia tapahtumia, konsertteja ja luentotilaisuuksia vuosittain.

veturitalli(at)salo.fi

02-7784888

Salo

Salon taidemuseo Veturitalli