Musiikki

Anna-Maaria Varonen

Kemiö - Salo

Anna-Maaria tarjoaa päiväkoti-ikäisille ja eskareille suunnattuja musiikkiesityksiä. Uusimpana "Kansansaduista säveliksi"-esitykset, joissa lähtökohtana on kansanperinteen vaaliminen ja klassiseen musiikkiin tutustuminen tarinoita apuna käyttäen.

Anna-Maaria säveltää ja sanoittaa uusia lastenlauluja ja suunnittelee ja tekee itse havaintomateriaalia tarinoiden kerronnan ja musiikin perusasioiden opettelun tueksi.

annamaariavaronen(at)hotmail.com

044 2853115

MLL Salon yhdistys Ry

Salo

Suunnittelemme ja toteutamme lapsiperheille monipuolisesti ohjelmaa mm. erilaisia tapahtumia, kerhoja, Perhekahvilaa, Isä-lapsi-kerhoa, ja vanhempi-lapsi-sählyjä. Toimimme lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden avuksi.

mllsalonyhdistys(at)gmail.com

Salon taidemuseo Veturitalli

Salo

Vaihtuvaa näyttelytoimintaa ympäri vuoden vaihtelevista aiheista (mm. veistos-, maalaus-, valokuva-, videotaidetta). Salon kaupungin kokoelmien hoito ja teosten sijoittaminen eri puolille kaupunkia eri osastoihin (myös mm. kouluihin ja päiväkoteihin). Taidemuseossa järjestetään myös lukuisia tapahtumia, konsertteja ja luentotilaisuuksia vuosittain.

veturitalli(at)salo.fi

02-7784888

Halikon Musiikkiyhdistys ry

Halikko

Yhdistyksemme on perustettu 1980 antamaan musiikkikasvatusta halikkolaisille lapsille ja nuorille.

Tällä hetkellä meillä on Musiikkileikkikoulua, kuoroa, bänditoimintaa, erilaisten instrumenttien opetusta. Oppilaat tulevat kaikkialta Suur Salon alueelta.

Please reload

Kabinettiorkesteri

Salo

Kabinettiorkesteri on salolainen viihdeorkesteri, jonka soittajat koostuvat rautaisista musiikin ammattilaisista, opiskelijoista sekä aktiivisista musiikin harrastajista. Orkesteri on toteuttanut yhteistyössä Salon kaupungin kanssa vuosittain koululaiskiertueita Salon alakoululaisille sekä eskarilaisille. Koululaiskonserteissa ohjelmisto on suunniteltu kohderyhmä huomioiden ja musiikin lomassa kuulijat pääsevät tutustumaan soittimiin sekä orkesterisoittoon.

susanna.makinen(at)salo.fi

044-5392723

Musiikkiopisto Arkipelag - Musikinstitut Arkipelag

Kemiö

Musiikkiopisto Arkipelag on kulttuuri- ja opetusministeriön ja opetushallituksen alainen musiikkioppilaitos. Toimintaa on musiikkileikkikoulusta ja lastentanssista lähtien aina aikuisopetukseen saakka. Opetusta annetaan kaikissa akustisissa ja sähköisissä soittimissa. Arkipelagissa voi suorittaa kaikkia Suomen musiikkioppilaitosten liiton kurssitutkintoja. Peruskurssien suorittaminen johtaa perusasteen todistukseen ja musiikkiopistokurssien suorittaminen oikeuttaa puolestaan musiikkiopiston päättötodistuksen saamiseen.

rektor(at)arkipelagmusik.fi

02-458 5803

Selloduo Varonen

Kemiö - Salo

Selloduo Varonen tarjoaa Suomessa erilaisia konsertteja usealle eri kohderyhmälle. Valikoimasta löytyy esityksiä eskareille ja päiväkotilaisille, koululaiskonsertteja, julkisia konsertteja konserttisaleissa ja kirkoissa sekä vanhainkotikonsertteja. Duomme on myös pitänyt koululaisille työpajoja koululaiskonserttien yhteydessä. Salossa toimimme tällä hetkellä kahden koulun taidekummeina kaupungin kulttuurituottajan aloitteesta.

ovaronen(at)hotmail.com

0400541768

Please reload

Laura Naukkarinen

Kemiö - Salo

Teen lapsille ja nuorille musiikkityöpajoja ja musiikkiesityksiä. Työvälineinä lelut, pienet akustiset soittimet, elektroniikka, efektit, loopperit, syntetisaattorit ja improvisaatio.

lauranau(at)yahoo.co.uk

050 5491613

Salon musiikkiopisto

Salo

Salon musiikkiopisto on Salon kaupungin ylläpitämä musiikkioppilaitos, joka antaa taiteen perusopetuksesta annetun lain musiikin laajan oppimäärän mukaista opetusta. Opetusta järjestetään Salon kaupungin keskustan kolmessa toimitilassa osoitteissa Länsiranta 2 ja Vilhonkatu 2. Musiikkiopiston opetukseen voi pyrkiä salolainen henkilö. Tarkempaa tietoa pyrkimisestä opiston nettisivuilla. Oppilaitoksen perustehtävänä on antaa musiikin valmennus-, perus-, ja opistotason opetusta pääasiassa peruskoulu- ja lukioikäisille lapsille ja nuorille. Lisäksi opistossa on musiikkileikkikoulutoimintaa alle kouluikäisille ja aikuisosasto aikuisille. Opetusta annetaan solistisessa pääaineessa, musiikin perusteissa (teoria-aineet) ja yhteismusiikissa. Lisäksi oppilaat osallistuvat esiintymistoimintaan.

hannele.kilpelainen(at)salo.fi
044-7784640

Salon kansalaisopisto

Salo

Salon kansalaisopisto tarjoaa monipuolista musiikinopetusta lapsille ja nuorille sekä perheille. Musapajat on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Soitinopetuksen voi aloittaa kouluiässä joko pianon, kitaran, harmonikan tai rumpujen parissa. Kurssit vaihtelevat vuosittain.

Please reload