Lastenkulttuuritoimijat

Kaikki

1185945684_fdf1fde46b_b.jpg

Bio Fix är en modern, digitaliserad biograf som finns i Villa Lande i Kimito. Där visar bl.a. barnfilmer från september till april, samt ett mindre utbud sommarfilmer. Filmprogrammet finns på Kimitoöns händelsekalender.

Bio Pony finns i Dalsbruk, och är en äldre biograf med ca 120 sittplatser. Här hålls filmklubben Pony och här visas också barnfilmer på t.ex. höst- och sportlov.

Kimitoön - Salo

Bio Fix ja Bio Pony

DSC_5707.jpg

Nykyaikaisella digi- ja 3D tekniikalla varustettu, vuonna 1938 avattu perinteinen elokuvateatteri Salon keskustassa, jossa vuosikymmenten elokuvateatteritoiminta yhdistyy nykyaikaiseen katsomismukavuuteen. Leffaherkut saat kätevästi itsepalvelumyymälästämme. Meillä voit järjestää vaikkapa lapsesi synttärikutsut ja yrityksesi asiakasillan elokuvan ja pienen tarjoilun merkeissä. Olemme mukana myös valtakunnallisessa koulukinossa, eli järjestämme esityksiä päiväaikaan myös kouluille ja päiväkodeille. Ota yhteyttä, jutellaan lisää ja räätälöidään sinulle sopiva paketti. Tervetuloa kokemaan elokuvan taika legendaariseen Bio-Saloon.

+358 400 523267

biosalo@biokuva.fi

Salo

Bio Salo

konstavsl._och_utställning_Villa_Lande_0

Kimitoöns vuxeninstitut ordnar kurser för barn och ungdomar samt barnens bildkonstskola. Bildkonstskolan ger regelbunden, målinriktad grundundervisning i bildkonst för barn i skolåldern (7-13 år). Undervisningen baserar sig på läroplan i enlighet med undervisningsministeriets grunder. Målet är att väcka intresset för bildkonst och att lägga en grund för ett livslångt konstintresse. Varje barn som deltar i bildkonstskolan får en studiebok, där kurserna dokumenteras.

(02) 4260 202

(02) 4260 206

vuxeninstitutet(at)kimitoon.fi

Kimitoön

Kimitoöns vuxeninstitutet

kansopi.jpg

Salon kansalaisopiston Kuvataidekoulu on toteuttanut kuvataiteen Taiteen perusopetusta 25 vuotta. Opetusta on tarjolla 7-19 -vuotiaille erilaisissa ikäryhmissä Salon keskustassa, Halikossa, Perniössä ja Kuusjoella. Kuvataidekoulu tukee ja laajentaa peruskoulun antamaa kuvataidekasvatusta. Keskeisenä tavoitteena on tukea oppilaan kuvallista ajattelua ja ilmaisua. Maailma hahmottuu kuvina. Kuvataiteessa tieto ja taito syntyvät omien kokemusten, havaintojen ja oman tekemisen kautta. Opiskelussa keskeistä on taiteen tekemisen ilo, halu ja uskallus. Opetus antaa edellytyksiä elinikäiseen taiteiden harrastamiseen ja keskittyneeseen taiteelliseen työskentelyyn. Taide ymmärretään mahdollisuutena jakaa ja avata kokemuksia sekä vaikuttaa. Lisäksi opisto tarjoaa vuosittain vaihtuvia Lasten kuvataide –kursseja ja perhekursseja eri puolilla Saloa.

Salo

Salon kansalaisopisto

toisensukissa.jpg

“Toisen sukissa” on yhdeksän minuutin pituinen monitaiteellinen audiovisuaalinen teos, joka kertoo ystävyyden tarinan. Amna-tyttö kulkee meren yli, maailman toiselta puolelta toiselle, ja päätyy Suomeen. Suomessa Amna tutustuu Jussiin. Lapset käyvät yhdessä läpi matkan tapahtumia leikin lomassa ja Jussin kokemus asettaa hänet “toisen sukkiin”.

Oppilaat katsovat elokuvan, rakentavat sen kuvakäsikirjoituksen ja keksivät  myös oman tarinan ja tekevät siitä kuvakäsikirjoituksen. Prosessissa oppilaat esittävät omia näkemyksiään ja niistä keskustellaan

Toisen sukissa -teoksen ja työpajan ohjaajan oppaan ovat luoneet Andréa Vannucchi ja Keanne van de Kreeke

Salo

Toisen sukissa

LUMO.jpg

Uutuusleffoja ja leffaherkkuja moneen makuun uusissa, viihtyisissä tiloissa. Tilausnäytökset ryhmille (yksityiset, yritykset, koulut, päiväkodit, seurat, järjestöt jne.) joustavasti sopimuksen mukaan!

asiakaspalvelu(at)lumoleffat.fi

040-701 2657

Salo

Elokuvateatteri Lumo

muurlanopisto.jpg

Muurlan Opisto tarjoaa koululaisten loma-aikana monia mielenkiintoisia kesäleirejä kouluikäisille lapsille, joista jokainen voi löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Opistolla järjestetään myös ympäri vuoden halipysäkkiä lapsille & vanhemmille.

toimisto(at)muurlanopisto.fi

044 758 1500

Salo

Muurlan Opisto

veturitalli1.jpg

Vaihtuvaa näyttelytoimintaa ympäri vuoden vaihtelevista aiheista (mm. veistos-, maalaus-, valokuva-, videotaidetta). Salon kaupungin kokoelmien hoito ja teosten sijoittaminen eri puolille kaupunkia eri osastoihin (myös mm. kouluihin ja päiväkoteihin). Taidemuseossa järjestetään myös lukuisia tapahtumia, konsertteja ja luentotilaisuuksia vuosittain.

veturitalli(at)salo.fi

02-7784888

Salo

Salon taidemuseo Veturitalli