Lastenkulttuuritoimijat

Kaikki

sagalund.jpg

Sagalundin lastenkulttuurikeskus tarjoaa monipuolista kulttuuri-, ympäristö- ja draamakasvatusta.  Perusajatuksemme on, että asioita oppii parhaiten tekemällä itse: työpajoissa kokeillaan erilaisia tekniikoita ja kasvimaatoiminnassa  puutarha-ammattilaiset opettavat lapsia kasvattamaan vihanneksia itse. Aikamatkoilla kurkataan menneisiin aikoihin jännittävää rekvisiittaa käyttäen.

info(at)sagalund.fi

02-421738

Kimitoön - Salo

Sagalundin lastenkulttuurikeskus

luonnonsuojeluyhdistys2.jpg

Salon seudun luonnonsuojeluyhdistys edistää toiminnallaan kaikenikäisten salolaisten kiinnostusta luontoon, luontoharrastukseen ja ympäristönsuojeluun. Yhdistys järjestää esimerkiksi erilaisia luontoretkiä, tapahtumia, näyttelyitä, tilaisuuksia ja koulutuksia.

salonluonto(at)gmail.com

Salo

Salon seudun luonnonsuojeluyhdistys Ry

veturitalli1.jpg

Vaihtuvaa näyttelytoimintaa ympäri vuoden vaihtelevista aiheista (mm. veistos-, maalaus-, valokuva-, videotaidetta). Salon kaupungin kokoelmien hoito ja teosten sijoittaminen eri puolille kaupunkia eri osastoihin (myös mm. kouluihin ja päiväkoteihin). Taidemuseossa järjestetään myös lukuisia tapahtumia, konsertteja ja luentotilaisuuksia vuosittain.

veturitalli(at)salo.fi

02-7784888

Salo

Salon taidemuseo Veturitalli

SAMU2.jpg

SAMUn museoita ovat Salon elektroniikkamuseo, Halikon, Perniön ja Meritalon museot, Kiikalan, Kiskon ja Suomusjärven kotiseutumuseot, Kreivinmäen ulkomuseo sekä Trömperin kestikievari.


SAMUssa järjestetään opastuksia ja työpajoja eri-ikäisille lapsiryhmille. Elektroniikka- ja kuvataidetyöpajoissa erilliset tarvikemaksut.

samu(at)salo.fi

Salo

Salon historiallinen museo SAMU

seurakunta.png

Avointa seurakunnan varhaiskasvatuspalvelua perheille ja eri yhteistyömuodoille.

johanna.rytkonen(at)evl.fi

044 7745334

Salo

Salon seurakunnan varhaiskasvatus