Kulttuuriperintö

Sagalundin lastenkulttuurikeskus

Kemiönsaari - Salo

Sagalundin lastenkulttuurikeskus tarjoaa monipuolista kulttuuri-, ympäristö- ja draamakasvatusta.  Perusajatuksemme on, että asioita oppii parhaiten tekemällä itse: työpajoissa kokeillaan erilaisia tekniikoita ja kasvimaatoiminnassa  puutarha-ammattilaiset opettavat lapsia kasvattamaan vihanneksia itse. Aikamatkoilla kurkataan menneisiin aikoihin jännittävää rekvisiittaa käyttäen.

info(at)sagalund.fi

02 - 421738

Salon seurakunnan varhaiskasvatus

Salo

Avointa seurakunnan varhaiskasvatuspalvelua perheille ja eri yhteistyömuodoille.

johanna.rytkonen(at)evl.fi

044 7745 334

Please reload

Salon historiallinen museo SAMU

Salo

SAMUn museoita ovat Salon elektroniikkamuseo, Halikon, Perniön ja Meritalon museot, Kiikalan, Kiskon ja Suomusjärven kotiseutumuseot, Kreivinmäen ulkomuseo sekä Trömperin kestikievari.
SAMUssa järjestetään opastuksia ja työpajoja eri-ikäisille lapsiryhmille. Elektroniikka- ja kuvataidetyöpajoissa erilliset tarvikemaksut.

samu(at)salo.fi

Salon taidemuseo Veturitalli

Salo

Vaihtuvaa näyttelytoimintaa ympäri vuoden vaihtelevista aiheista (mm. veistos-, maalaus-, valokuva-, videotaidetta). Salon kaupungin kokoelmien hoito ja teosten sijoittaminen eri puolille kaupunkia eri osastoihin (myös mm. kouluihin ja päiväkoteihin). Taidemuseossa järjestetään myös lukuisia tapahtumia, konsertteja ja luentotilaisuuksia vuosittain.

veturitalli(at)salo.fi

02 - 778 4888

Please reload

Salon seudun luonnonsuojeluyhdistys Ry

Salo

Salon seudun luonnonsuojeluyhdistys edistää toiminnallaan kaikenikäisten salolaisten kiinnostusta luontoon, luontoharrastukseen ja ympäristönsuojeluun. Yhdistys järjestää esimerkiksi erilaisia luontoretkiä, tapahtumia, näyttelyitä, tilaisuuksia ja koulutuksia.

salonluonto(at)gmail.com

Please reload