Lastenkulttuuritoimijat

Kaikki

konstavsl._och_utställning_Villa_Lande_0

Kimitoöns vuxeninstitut ordnar kurser för barn och ungdomar samt barnens bildkonstskola. Bildkonstskolan ger regelbunden, målinriktad grundundervisning i bildkonst för barn i skolåldern (7-13 år). Undervisningen baserar sig på läroplan i enlighet med undervisningsministeriets grunder. Målet är att väcka intresset för bildkonst och att lägga en grund för ett livslångt konstintresse. Varje barn som deltar i bildkonstskolan får en studiebok, där kurserna dokumenteras.

(02) 4260 202

(02) 4260 206

vuxeninstitutet(at)kimitoon.fi

Kimitoön

Kimitoöns vuxeninstitutet

nuketteri2.JPG

Pyrimme tuomaan lapsille kulttuurikokemuksia nukketeatterin, askartelun ja muun itse tekemisen sekä kokemisen kautta:  Nukketeatteriesityksiä, teatterinuken rakennuskursseja, näyttelyjä,  taidemaalausryhmiä, luonnonihmeiden tutkimista sekä vuodenaikojen mukaisia teematapahtumia Kulttuuritalo Levolassa Perniössä, Salossa.

nuketteri(at)gmail.com

040 - 548 3217

Salo

Nukketeatteri Taikasauva - Nuketteri

veturitalli1.jpg

Vaihtuvaa näyttelytoimintaa ympäri vuoden vaihtelevista aiheista (mm. veistos-, maalaus-, valokuva-, videotaidetta). Salon kaupungin kokoelmien hoito ja teosten sijoittaminen eri puolille kaupunkia eri osastoihin (myös mm. kouluihin ja päiväkoteihin). Taidemuseossa järjestetään myös lukuisia tapahtumia, konsertteja ja luentotilaisuuksia vuosittain.

veturitalli(at)salo.fi

02-7784888

Salo

Salon taidemuseo Veturitalli

kesakassa.jpg

Taitokeskus Salo ja Perniö järjestää käsityötaitojen kursseja, sekä pidämme yllä perinteistä käsityökulttuuria. Yhdistyksen toiminta on avointa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kädentaidoista. Taitokeskus Salo ja Perniö kuuluvat

Taito Varsinais-Suomi ry :hyn.

Lapsille ja nuorille järjestetämme kesäkässä -kursseja kesäkuussa. Ympäri vuoden järjestämme erilaisia kädentaitokursseja, ja meiltä voi myös tilata kursseja erilaisille ryhmille tai luokille.  Keskuksissamme pääsee kutomaan kangaspuilla ja löytyy erilaisia  käsityömateriaaleja. Taitokeskus Salosta löytyy myös uutuutena kässästudio, jossa on pieniä käsityöpajoja, joihin voi osallistua aikuisen kanssa.

 

Onni elää käsityössä on mottomme.

salo(at)taitovarsinaissuomi.fi

040-8499648

Perniö -Salo

Taitokeskus Salo ja Perniö

mll_unnamed.jpg

Suunnittelemme ja toteutamme lapsiperheille monipuolisesti ohjelmaa mm. erilaisia tapahtumia, kerhoja, Perhekahvilaa, Isä-lapsi-kerhoa, ja vanhempi-lapsi-sählyjä. Toimimme lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden avuksi.

mllsalonyhdistys(at)gmail.com

Salo

MLL Salon yhdistys Ry

kansop.jpg

Salon kansalaisopiston Kuvataidekoulu on toteuttanut kuvataiteen Taiteen perusopetusta 25 vuotta. Opetusta on tarjolla 7-19 -vuotiaille erilaisissa ikäryhmissä Salon keskustassa, Halikossa, Perniössä ja Kuusjoella. Kuvataidekoulu tukee ja laajentaa peruskoulun antamaa kuvataidekasvatusta. Keskeisenä tavoitteena on tukea oppilaan kuvallista ajattelua ja ilmaisua. Maailma hahmottuu kuvina. Kuvataiteessa tieto ja taito syntyvät omien kokemusten, havaintojen ja oman tekemisen kautta. Opiskelussa keskeistä on taiteen tekemisen ilo, halu ja uskallus. Opetus antaa edellytyksiä elinikäiseen taiteiden harrastamiseen ja keskittyneeseen taiteelliseen työskentelyyn. Taide ymmärretään mahdollisuutena jakaa ja avata kokemuksia sekä vaikuttaa. Lisäksi opisto tarjoaa vuosittain vaihtuvia Lasten kuvataide –kursseja ja perhekursseja eri puolilla Saloa.

Salo

Salon kansalaisopisto

Screen Shot 2017-07-13 at 23.51.56.jpg

4H on harrastus, jossa omat unelmat ja kiinnostuksen kohteet yhdistyvät työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen. Alakouluikäisten 4H-kerhoissa omaksutaan käytännön taitoja ja tietoja koulutettujen ohjaajien tuella. Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tarjolla on kursseja ja koulutuksia sekä mahdollisuus työllistyä erilaisiin työtehtäviin 4H:n toimiessa työnantajana tai harjoitella yrittäjänä toimimista omaa 4H-yritystä pyörittämällä.

janina.makinen(at)4h.fi

044 777 8535

Salo

Salon 4H-yhdistys Ry