Käsityö ja muotoilu

Taitokeskus Salo ja Perniö

Salo - Perniö

Taitokeskus Salo ja Perniö järjestää käsityötaitojen kursseja, sekä pidämme yllä perinteistä käsityökulttuuria. Yhdistyksen toiminta on avointa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kädentaidoista. Taitokeskus Salo ja Perniö kuuluvat Taito Varsinais-Suomi ry :hyn.

Lapsille ja nuorille järjestetämme kesäkässä -kursseja kesäkuussa. Ympäri vuoden järjestämme erilaisia kädentaitokursseja, ja meiltä voi myös tilata kursseja erilaisille ryhmille tai luokille.  Keskuksissamme pääsee kutomaan kangaspuilla ja löytyy erilaisia  käsityömateriaaleja. Taitokeskus Salosta löytyy myös uutuutena kässästudio, jossa on pieniä käsityöpajoja, joihin voi osallistua aikuisen kanssa.

 

Onni elää käsityössä on mottomme.

salo(at)taitovarsinaissuomi.fi

040-8499648

MLL Salon yhdistys Ry

Salo

Suunnittelemme ja toteutamme lapsiperheille monipuolisesti ohjelmaa mm. erilaisia tapahtumia, kerhoja, Perhekahvilaa, Isä-lapsi-kerhoa, ja vanhempi-lapsi-sählyjä. Toimimme lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden avuksi.

mllsalonyhdistys(at)gmail.com

Salon taidemuseo Veturitalli

Salo

Vaihtuvaa näyttelytoimintaa ympäri vuoden vaihtelevista aiheista (mm. veistos-, maalaus-, valokuva-, videotaidetta). Salon kaupungin kokoelmien hoito ja teosten sijoittaminen eri puolille kaupunkia eri osastoihin (myös mm. kouluihin ja päiväkoteihin). Taidemuseossa järjestetään myös lukuisia tapahtumia, konsertteja ja luentotilaisuuksia vuosittain.

veturitalli(at)salo.fi

02-7784888

Please reload

Nukketeatteri Taikasauva

Salo

Pyrimme tuomaan lapsille kulttuurikokemuksia nukketeatterin, askartelun ja muun itse tekemisen sekä kokemisen kautta:  Nukketeatteriesityksiä, teatterinuken rakennuskursseja, näyttelyjä,  taidemaalausryhmiä, luonnonihmeiden tutkimista sekä vuodenaikojen mukaisia teematapahtumia Kulttuuritalo Levolassa Perniössä, Salossa.

nuketteri(at)gmail.com

040 - 548 3217

Salon kansalaisopisto

Salo

Salon kansalaisopiston Käsityökoulu on toteuttanut kädentaitojen Taiteen perusopetusta 25 vuotta. Opetusta on tarjolla 7-19 -vuotiaille erilaisissa ikäryhmissä Salon keskustassa ja Halikossa. Käsityö tarjoaa lapselle ja nuorelle matkan mielikuvituksen ja luovuuden maailmaan kokeilemaan, tutkimaan ja löytämään uusia elämyksiä, tietoa ja taitoa. Käsityökoulussa tutustutaan eri materiaaleihin ja työtapoihin toiminnallisesti ja monipuolisesti ja valmistetaan töitä esim. kankaasta, langoista ja puusta.

Please reload

Kimitoöns vuxeninstitut

Kimitoön

Kimitoöns vuxeninstitut ordnar kurser för barn och ungdomar samt barnens bildkonstskola. Bildkonstskolan ger regelbunden, målinriktad grundundervisning i bildkonst för barn i skolåldern (7-13 år). Undervisningen baserar sig på läroplan i enlighet med undervisningsministeriets grunder. Målet är att väcka intresset för bildkonst och att lägga en grund för ett livslångt konstintresse. Varje barn som deltar i bildkonstskolan får en studiebok, där kurserna dokumenteras.

(02) 4260 202

(02) 4260 206

vuxeninstitutet(at)kimitoon.fi

Salon 4H-yhdistys Ry

Salo

4H on harrastus, jossa omat unelmat ja kiinnostuksen kohteet yhdistyvät työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen. Alakouluikäisten 4H-kerhoissa omaksutaan käytännön taitoja ja tietoja koulutettujen ohjaajien tuella. Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tarjolla on kursseja ja koulutuksia sekä mahdollisuus työllistyä erilaisiin työtehtäviin 4H:n toimiessa työnantajana tai harjoitella yrittäjänä toimimista omaa 4H-yritystä pyörittämällä.

janina.makinen(at)4h.fi

044 777 8535

Please reload