Kulttuurikeskukset

Kulttuurikeskus Villi

Salo

Pro Rantakivet ylläpitää kulttuuritalo Villiä (Vähäsillankatu 9, Salo). Se on kaupunkilaisten olohuone ja kohtaamispaikka. Talon suojiin ovat tervetulleita kaiken ikäiset kaupunkilaiset, lapsista senioreihin. Kokoamme erilaiset kulttuurin harrastajat ja ammattilaiset sekä yhdistykset saman katon alle.

Villissä voi työllistyä, ylläpitää ja kehittää työkykyä esimerkiksi osallistumalla erilaisiin talkoisiin ja projekteihin.

Villin tila muuntautuu moneksi. Se sopii pienimuotoiselle teatteri-, runo- sekä musiikkiesityksille, työpajoille, harrastuspiireille ja näyttelyille. Villiä voit vuokrata myös perhejuhliin sekä kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin.

+358 45  1170450

marahalme(at)gmail.com

Please reload

Luckan på Kimitoön

Kimitoön

Luckan Kimitoön är ett svenskspråkigt kulturcenter. Vi marknadsför evenemang
och händelser på Kimitoön samt ordnar egna evenemang och aktiviteter med fokus på barn och barnkultur.

kimitoon(at)luckan.fi

+358 44 7260 170

Please reload

Sagalundin lastenkulttuurikeskus

Kemiönsaari - Salo

Sagalundin lastenkulttuurikeskus tarjoaa monipuolista kulttuuri-, ympäristö- ja draamakasvatusta.  Perusajatuksemme on, että asioita oppii parhaiten tekemällä itse: työpajoissa kokeillaan erilaisia tekniikoita ja kasvimaatoiminnassa  puutarha-ammattilaiset opettavat lapsia kasvattamaan vihanneksia itse. Aikamatkoilla kurkataan menneisiin aikoihin jännittävää rekvisiittaa käyttäen.

info(at)sagalund.fi

02 - 421738

Please reload